Debbie zou eigenlijk vorige week komen, maar helaas kwamen er vervelende omstandigheden tussen en moest ze de afspraak verzetten.

Ondanks die omstandigheden heeft ze ook afgelopen week haar nieuwe leefstijl weten vol te houden en dat ging als vanzelf.

Het was voor Debbie een eye-opener dat een gezonde leefstijl inderdaad een way of life wordt, precies zoals het bedoeld was.

Nu is Debbie er ook van overtuigd dat ze dit gewoon kan blijven doen, heerlijk genieten van lekker eten en drinken maar op een gezonde manier.

Debbie eet nu als het nodig is, ze drinkt voldoende water, ze beweegt zoveel als mogelijk, ze is vriendelijk, mild en positief tegen zichzelf en ze heeft nu ook weer vertrouwen in zichzelf dat ze in staat is om haar doelen te bereiken. Daarnaast zorgt ze voor voldoende ontspanning, zodat ze zo min mogelijk last heeft van stress.

Dit alles bij elkaar maakt dat ze zich ontspannen voelt, fitter en dat ze er stralend uitziet. En dat niet alleen, vandaag gaf de weegschaal 78,2 kg aan, ze is in 3 maanden tijd 7,2 kg afgevallen. Ze is zo blij en trots op zichzelf en daar heeft ze alle reden toe!

Het traject met mij is nu afgelopen, maar uiteraard kan ze me altijd bereiken mocht het even moeilijk gaan.

Er zijn ook clienten die na het traject graag nog wat vervolgafspraken in willen plannen, dat mag natuurlijk altijd. Maar als je het, net als Debbie, goed te pakken hebt, is dat niet nodig en ga je lekker op de juiste, gezonde manier verder.

We zijn allebei heel tevreden deze laatste afspraak en Debbie verheugd zich op nog veel meer mooi weer de komende maanden omdat ze nu haar jurkjes weer aandurft.

Als jij ook zo’n traject wilt volgen, dan ben je natuurlijk van harte welkom. Stuur me dan een berichtje via het contactformulier hieronder en ik neem dan zo snel als mogelijk contact met je op.

Veel liefs,
Ingrid

💛

Wil je graag meer weten of wil je graag een afspraak met me maken voor een  kennismakingsgesprek?

Laat het even weten, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. 

9 + 3 =