Waar droom jij van?

Een heel open vraag, waar droom jij van. Daar zijn oneindig veel antwoorden op mogelijk. Mijn grote droom is te vinden in de foto’s hierboven.

Santiago de Compostella

Ik ben in 2018 samen met Frank naar Santiago de Compostella gefietst en ik kan me eigenlijk niet kan herinneren dat ik ooit zo ontspannen, gelukkig en onbezorgd ben geweest als tijdens die fietstocht. Ruim 2400 km fietsen en je al die tijd zo heerlijk voelen, dat had ik nooit verwacht.

Kan ik dat ook alleen?

Mijn grote droom is om die tocht nog eens te maken, maar dan te voet en in mijn eentje. Ik ben nog nooit in mijn eentje geweest eigenlijk. Nadat ik bij mijn ouders vertrok was ik altijd in een relatie. Daar is op zich niets mis mee natuurlijk en ik zou mijn relatie nu ook echt niet willen missen, onder geen voorwaarde. Maar ik wil zo graag eens ervaren hoe het is om echt op mezelf aangewezen te zijn en ik wil erachter komen of ik dat wel kan.

Sommige dingen moet je echt zelf doen

Er zijn natuurlijk in mijn leven wel veel dingen geweest die ik in mijn eentje het hoofd heb moeten bieden. Mijn gevecht tegen mijn overgewicht was zoiets. Er waren wel mensen die meeleefden, er waren professionals die me goedbedoelde maar helaas niet echt werkende adviezen gaven, maar als het puntje bij paaltje komt moest ik het toch zelf doen. Het was natuurlijk ook in de tijd dat alles nog offline gebeurde, dus de hulp die ik kreeg was op bepaalde momenten. En die momenten waren niet de momenten waarop ik de support het hardste nodig had.

Omslag naar online door corona

Corona-tijd was natuurlijk een vreselijke tijd, daar kunnen we het met elkaar over eens zijn, ongeacht hoe verschillend we over de vaccins etc. kunnen denken. Maar het heeft ook een enorme omslag van offline naar online teweeg gebracht. Alle mogelijkheden die het internet biedt, werden pas echt benut toen we allemaal thuis moesten gaan werken en online onze dagelijkse dingen moesten gaan regelen.

Coaching snel mogelijk als het nodig is

Met als gevolg dat ook de coaching nu veel meer online gebeurt. En dat is een groot voordeel voor jou, als jij van jouw overgewicht, misschien van je emotie-eten, of van wat voor eet-struggles dan ook af wilt komen. Want nu kun je via mail, via online meetings en via chats veel sneller geholpen worden, hoe fijn is dat?

Volg nu je droom

Ik droom van mijn wandeltocht naar Santiago de Compostella, waar droom jij van? Als jij droomt van een gezond gewicht, van weer trots zijn op jezelf als je in de spiegel kijkt, van je mooi en zelfverzekerd voelen, weet dan dat je het zelf, maar niet helemaal alleen hoeft te doen. Ik kan je nu zoveel hulp bieden die zo snel voorhanden is, het gaat je dit keer echt lukken. De eerste stap is nu aan jou!

 

Veel liefs,

Ingrid