Doe gratis mee met mijn webinar over emotie-eten

 

Je doet al zo lang je best om af te vallen, je wilt zo graag van je overgewicht af en toch val je steeds weer terug in dezelfde patronen. 

Het jojo-effect

Je raakt soms wel wat kilo’s kwijt, maar uiteindelijk komen ze er, en vaak nog wat meer, gewoon weer aan. Je wordt van iedere poging en het uiteindelijke resultaat steeds moedelozer. 

Als het tegenzit op het werk, thuis, in je omgeving of misschien alleen in je eigen gedachten, dan pak je toch weer dat stuk chocolade, die zak chips of net wat er voor handen is. 

Het basisgevoel

Hoe kom je uit die situatie, hoe kom je weer terug bij je eigen basisgevoel, waarbij je eet als je het fysiek nodig hebt en niet omdat je de emoties wilt verdringen. Als een baby of een peuter genoeg gegeten heeft, stopt hij gewoon met eten, daar is een baby niet bewust mee bezig, dat zit in het systeem. Waarom werkt dat systeem bij jou (en veel anderen) niet meer, nu je ouder wordt?

Je lichaam saboteert jouw pogingen!

Ik wil je uitleggen hoe het komt dat het zo loopt, wat je eraan kunt doen en vooral wil ik je ook uitleggen dat het niet komt omdat jij geen ruggengraat of niet genoeg doorzettingsvermogen hebt, maar dat het echt reacties van jouw eigen lichaam zijn die jou dwarszitten. 

Wil je er meer over weten, meld je dan nu aan, inschrijven kan tot dinsdag 19 april.

Het webinar is op woensdag 20 april om 19.30 u, ik hoop je dan te zien!