Wil jij graag een leven waarin je kunt stoppen met diëten? 

Wil jij graag een leven waarin je gelukkig bent met hoe je eruit ziet, waarin je jouw mindset niet meer door de spiegel laat beïnvloeden?

Wil je uit de negatieve spiraal van steeds weer opnieuw proberen, steeds weer een beetje afvallen en vervolgens steeds weer terugvallen in oude gewoonten?

Dan is mijn training perfect voor jou!

Je gaat dan beter voor jezelf zorgen, zowel wat je eetpatroon betreft als wat je beweging en je ontspanning betreft.
Je gaat je hele leefstijl aanpakken, zodat je beter in je vel komt te zitten, letterlijk en figuurlijk. 

Deze training is geen wondermiddel, het zal echt wel afhangen van jouw eigen inzet, maar ik beloof je dat het geen dieet is waardoor je straks heel snel gewicht gaat verliezen en vervolgens weer terug gaat jojo-en.

De opzet is dat je je leefstijl aanpast, zodat je weer in balans komt. Als jij je mindset in orde krijgt, zul je geen behoefte meer hebben aan het ‘weg’-eten van je stress. 

En als je je stress niet meer weg hoeft te eten, kun je gewoon gaan eten wat je nodig hebt, niet meer en niet minder.
Daardoor kom je vanzelf op een gezond gewicht en omdat het je nieuwe leefstijl is blijft dat gezonde gewicht jouw gewicht.

, Het klinkt heel eenvoudig en eigenlijk is het dat ook.
Zodra je geleerd hebt waarom je eet wat je eet op de momenten dat je het eet, kun je dat proces gaan bijsturen.
En ik ga je daarbij helpen, als jij dat wilt!

Je wilt dan natuurlijk wel weten wat er allemaal in de training zit.

Gedurende 3 maanden heb je toegang tot de online academy waarin  een module, die bestaat uit 35 lessen.
In de lessen ga je je verdiepen in wat de reden is waarom je eet, maar ook wat je nodig hebt om gezond te leven. 

Je gaat je verdiepen in mindfulness, want om van je stress af te komen kun je kleine oefeningen doen die echt heel snel een groot resultaat hebben.

En minder stress betekent ook dat je beter gaat slapen, wat voor jouw gezondheid, zowel fysiek als mentaal heel belangrijk is.

En, ook heel belangrijk, je gaat oefenen om je zelfbeeld positiever te krijgen, omdat het natuurlijk zonde van jouw tijd is als je moet wachten op jouw ‘ideale’ gewicht voordat je je weer eens positief over jezelf gaat voelen.
Jouw gewicht en jouw uiterlijk mogen niet jouw humeur, jouw geestelijke gezondheid bepalen, niet nu je jezelf te zwaar vindt en ook niet straks, als je een gezond gewicht hebt.
Je zelfbeeld is niet afhankelijk van jouw weegschaal, jij bent het hoe dan ook waard om gelukkig te zijn. Dus ook daar ga je aan werken. 

Je gaat ook kijken hoeveel je beweegt, waarom het zo goed is om te bewegen en hoe je kunt zorgen dat in jouw nieuwe leefstijl beweging een grotere plek krijgt.

Gedurende de training krijg je 90 minuten online 1 op 1 gesprekken met mij, we doen een startgesprek aan het eind van week 1, en de tijd die je daarnaast nog hebt  plannen we in op momenten dat het voor jou het beste uitkomt. 

Verder is er steeds contact met mij via mail en de andere deelnemers via de besloten facebook-groep mogelijk.

 

 

 

  • het werkboek en het eetschrift van Meike van Herwijnen, “Weg met de weegschaal”. Dat zijn heel fijne, werkbare boeken om je nog wat extra ondersteuning te bieden.

 

  • Passend bij deze training heb ik 2 hypnose-sessies ingesproken om je te helpen lekker te ontspannen en uitgerust wakker te worden.