Ervaringen van anderen:

Ingrid heeft mij laten zien dat je op een goede gezonde manier je doelen kunt bereiken. Weet je ook te stimuleren het aan te pakken en vol te houden met haar tips. Super aardige vrouw, dat is naast haar professionaliteit een bonus.

Myriam van Rooij

Ik was er bijna van overtuigd dat blijvend afvallen mij niet zou lukken vanwege leeftijd en medicatie. Het was mijzelf de laatste 12 jaar nooit meer gelukt.
De focus kwam te liggen op slimmere en gezondere keuzes maken. Het kleinste stapje werd al onderstreept en nu voel ik me een stuk fitter, beweeg makkelijker en heb de overtuiging dat ik mijn gewicht echt kan beïnvloeden. Toen ik bij Ingrid startte, stond voorop dat het allemaal wel leuk moest blijven. De lat werd niet te hoog gelegd. Uiteindelijk 7 kilo lichter en in de loop van dit jaar hoop ik op eigen kracht nog 3 kilo kwijt te raken.
Ingrid heeft mij niet op dieet gezet, maar mijn inzichten en overtuigingen over voeding en gewichtsverlies blijvend beïnvloed!

Anja Brey

Ik heb alleen online begeleiding gebruikt via de app. Ik vond het fijn dat ik via de chat mijn vragen kon stellen en dat alles voor me ingesteld werd maar de VYTAL app werkt op zich al zo goed dat ik daar vooral zelfstandig mee werk. De app werkt erg goed als hulpmiddel om je calorieopname per dag te monitoren en om er voor te zorgen dat je in principe de juiste verhoudingen aan voedingsstoffen binnenkrijgt. De mogelijkheid om je eigen maaltijden samen te stellen met behulp van een uitgebreide lijst van voedingsmiddelen en hun calorische waarde geeft je de mogelijkheid om te experimenteren met je eigen inbreng in wat je wil eten. Verder geeft de app een ruime keuze aan verantwoorde maaltijden, wel/niet vegetarisch of veganistisch waar je zelf ook nog eventuele onderdelen aan kunt aanpassen naargelang je voorkeuren. Ik heb nooit het gevoel gehad te moeten hongeren en naast het gewichtsverlies voel ik me duidelijk beter doordat door de verantwoorde voeding mijn hele spijsvertering opknapt. Ik blijf er voorlopig mee doorgaan!

 

Francine Swinkels

Ik was al een gedeelte van mijn overgewicht kwijt, maar het lukte maar niet om op mijn ideale gewicht te komen. Ingrid heeft me met die laatste 5 kilo’s geholpen door steeds maar weer positief te blijven en mij steeds weer een zetje in mijn rug te geven. Er waren momenten bij waarop ik het op wilde geven maar voor Ingrid gold dat niet en daar ben ik zo blij mee. Nu blijf ik nog even bij haar voor de nazorg, zodat ik mijn streefgewicht ook kan houden. En eigenlijk vooral omdat ik nog niet weg wil bij haar!!

 

Susan de Jongh

Ik heb de voedingsapp gebruikt, aangevuld met coachingsgesprekken als ik daar behoefte aan had. Maar omdat ik ook via de app steeds met Ingrid kon chatten, heb ik niet veel gesprekken nodig gehad. Wat ik heel fijn vond, was dat de reacties op de app steeds vrij snel kwamen en dat zorgde dat ik weinig tijd alleen hoefde te overbruggen als ik het moeilijk had. Heel erg bedankt daarvoor Ingrid, want dat was echt de aanvulling op de app die ik nodig had. En er staan zoveel lekkere recepten in de app die makkelijk te maken zijn, dat het altijd mogelijk was om iets lekkers te eten waar ik ook echt zin in had, in plaats van vaste dagmenu’s. Voor mij werkte dit perfect!

 

Hanneke Driessen