Gratis inzicht-in-je-gewicht-sessie

 

 Ben jij eindelijk klaar met het gevecht met eten?

  • Heb je er moeite mee om je eigen spiegelbeeld te zien?
  • Wil je weer trots op jezelf zijn en dat ook uitstralen?
  • Wil je nu voor jezelf kiezen en weten wat je daarvoor kunt doen?

Je hoeft dit allemaal niet alleen te doen, ik help je er graag mee.

Je hebt misschien al veel diëten, (zelf-)hulpprogramma’s en shakes geprobeerd maar het probleem is nog niet opgelost.

Ik ben er voor je, het kan zoveel voor je schelen als ik, met mijn ervaring en kennis samen met jou kijk waar ik jou mee verder kan helpen. 

Wil je graag zo’n gratis en vrijblijvend inzicht-in-je-gewicht-sessie?

Iedere maand maak ik ruimte voor 2 gratis coachingsgesprekken ter waarde van € 69,- en jij kunt daar kans op maken. In dat gesprek geef ik je minimaal 2 tips waar jij zelf direct mee aan de slag kunt gaan.

Hoe werkt het? Het is heel laagdrempelig en het is helemaal vrijblijvend. Voorafgaand aan het coachingsgeprek stuur ik je een korte, online vragenlijst toe en je mag zelf een moment wat jou het beste uitkomt inplannen in mijn agenda. Op basis van jouw antwoorden bereid ik me alvast voor, zodat jij echt een persoonlijk gesprek over jouw situatie met mij krijgt. We kijken samen hoe jij vanaf hier verder kunt komen, zodat je na ons gesprek al wat stappen kunt zetten.

Geef hieronder je gegevens door en dan neem ik contact met je op als  jij één van de twee gelukkigen bent! 

Ja, ik wil graag in aanmerking komen voor een gratis inzicht-in-mijn-gewicht-sessie

Vul hieronder jouw gegevens in, dan laat ik je zo snel mogelijk weten of jij geselecteerd bent!

3 + 5 =