Emotie-eten eindelijk de baas worden

 

Haal jij je troost uit het eten van bijvoorbeeld chocolade? Merk je dat je als je last hebt van stress, verdriet of spanning vaker de dingen eet waarvan je eigenlijk vindt dat je ze minder zou moeten eten?  

En herken je het gevoel dan je daarna nog veel meer last van spanning hebt, dat je jezelf teleurgesteld hebt, je voelt je schuldig dat je het weer zo ver hebt laten komen, je voelt je eigenlijk slechter dan van te voren. Het eten bepaalt hoe jij je voelt en hoe jij je voelt bepaalt wat je eet, een vicieuze cirkel dus.

Als gewichtsconsulente, gespecialiseerd in emotie-eten, kan ik je helpen weer terug te komen bij je emoties, zodat je uit deze neerwaartse spiraal komt.

In een traject van 3 maanden, bestaande uit een intakegesprek en 5 gesprekken van ca. 45 minuten begeleid ik je naar een leven waarin jij weer de controle krijgt over jouw eetgewoonten, waarin je je emoties niet meer de overhand laat nemen maar waarin jij de regie weer neemt over jouw leven.

Naast de 6 gesprekken hebben we ook 3 momenten van 15 min. tussendoor, op het moment dat je even echt contact nodig hebt. Bovendien is er steeds communicatie via de mail mogelijk, dus je hoeft je niet alleen te voelen. 

Ook krijg je van mij iedere week een motivatie-mail, je krijgt mindfulness-oefeningen en je zult opdrachten krijgen tussendoor. 

Omdat het een intensief traject is, moet je je wel op je gemak voelen bij me, daarom hebben we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als het dan goed voor je voelt, gaan we samen aan de slag om jouw emotie-eten te stoppen.

De kosten van het traject zijn 395 euro, vaak wordt daarvan een gedeelte door je zorgverzekeraar vanuit de aanvullende verzekering vergoed. Wat jouw verzekering vergoedt kun je terugvinden op de website van de BGN, in dit overzicht.

Ben je enthousiast geworden, is het tijd voor jouw gedragsverandering en wil je graag aan de slag met jouw traject, dan kun je hieronder meteen een afspraak inplannen. Ik ben er klaar voor, nu jij nog!